Despre noi

Traduceri autorizate

Birou traduceri

Traduceri de texte din si intr-o limba de circulatie internationala sunt necesare tot mai des in contextul colaborarii dintre firme, persoane si asociatii.Aceasta impune cu prioritate, utilizarea de acte si documente concepute in diferite limbi (engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, etc ) sau consultarea de texte accesibile doar in una din aceste limbi. Succesul activitatii dumneavoastra presupune traducerea si interpretarea corecta si profesionala a unor asemenea texte, pe care v-o putem oferi noi.

Profesionalismul si competenta noastra se datoreaza faptului ca, pe langa vorbirea curenta si fluenta a acestor limbi, cunoastem indeaproape gramatica si ortografia aferenta, situatii demonstrate de certificatele de competenta lingvistica. Traducerea cea mai corecta si mai exacta v-o putem oferi noi, fiind traducatori autorizati si de Ministerul Justitiei.

Acum este momentul sa decideti in ce masura biroul nostru de traduceri poate raspunde solicitarilor dumneavoastra de servicii de traducere si interpretariat pe care dorim sa vi le oferim in conditii cat mai avantajoase. Pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie in acest sens si in speranta stabilirii unor relatii profesionale stranse si unor colaborari eficiente si solide cu dumneavoastra, clientii nostri, va garantam deplina noastra seriozitate!

O traducere presupune un efort mult mai mare decat simpla interpretare a unor cuvinte din limba sursa. Ea inseamna contextualizare si alegerea termenului potrivit, cunostinte solide de gramatica si corectitudine, o punctuatie corecta pentru a nu lasa loc interpretarilor, cunostinte de specialitate, experienta si corectarea temeinica a textului.

Traducatorii si interpretii firmei noastre, absolventi ai facultatilor de limbi straine si autorizati de Ministerul Justitiei, sunt profesionisti cu inalta calificare si aptitudini terminologice corespunzatoare domeniului de activitate.

Experienta acumulata ii ajuta sa gaseasca solutii la cele mai diferite situatii lingvistice si sa transpuna cat mai fidel in limba target documentul tradus, avand contextul cultural diferit.

Echipa noastra de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei sunt profesionisti cu inalta calificare si aptitudini terminologice corespunzatoare domeniului de activitate.

Traducatorii nostri au semnat contracte de confidentialitate pentru ca urmarim cu cea mai mare atentie toate aspectele legate de confidentialitate si probleme de securitate. Toate traducerile ramân confidentiale.

Bine de știut

 • Pagina de referinta are 2000 caractere, inclusiv spatii.
 • Tarifarea se face la minimum o pagina.
 • Pentru traduceri dintr-o limba straina in alta tariful se va negocia in functie de fiecare pereche de limbi pe care o doreste clientul.
 • Pentru lucrarile cu volum mare se acorda discounturi negociabile, in functie de gradul de dificultate al textului tradus si termenul de predare.
 • Tehnoredactarea traducerii este inclusa in pret.
 • Termenul normal pentru predarea unei traduceri pana in 10 pagini este de 24 ore. Pentru traduceri efectuate in aceeasi zi se percepe, numai cu acordul clientului, o taxa de urgenta de 50 %.
 • Ne rezervam dreptul de a modifica oricand tarifele de mai sus, in functie de gradul de dificultate al materialului tradus, numarul total de pagini de tradus si termenul de predare.
 • Pentru o evaluare precisa, va rugam sa ne trimiteti documentul care va trebuie tradus la e-mail office@fasttranslations.ro

Avantajele Dumneavoastră

 • tarife avantajoase
 • traduceri profesioniste
 • seriozitate (termenele stabilite sunt ferm respectate)
 • elaborarea traducerii in formatul dorit
0
Limbi
0
Traduceri
0
Colaboratori
Translate »